WEDDING SEASON

W E D D I N G   S E A S O N //

Het trouwseizoen zit er alweer aan te komen en op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Dat snap ik als geen ander. Als bruid sta je de hele dag in het middelpunt van de belangstelling in je prachtige jurk (of welke mooie outfit je ook kiest). Sorry voor alle bruidegoms; but you can’t outshine the bride!

Om het hele plaatje compleet te maken is het belangrijk om het kapsel en de make up op je kleding aan te passen. Zo creëer je een mooie eenheid in je look wat ervoor zorgt dat het plaatje klopt. Draag je een romantische jurk, dan kan je ervoor kiezen om je look af te maken met een romantisch kapsel en make up in zachte poedertinten. Of ga jij juist meer voor een hippe of een klassieke look? Alles is mogelijk. Je maakt je look helemaal af met het juiste kapsel, de juiste make up en de juiste accessoires. It’s all in the details! Ik heb een aantal foto's toegevoegd om je te inspiteren. Fotocredits: what a glorious feeling photagraphy

 

 

Ben je nog op zoek naar iemand die jouw look helemaal af kan maken of ken je iemand die gaat trouwen (tag diegene dan in dit bericht)? Neem dan even een kijkje op mijn website. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je me altijd bellen of laat je vraag achter via het contactformulier.