VERLIEFD & VERLOOFD

// V E R L I E F D  &  V E R L O O F D  //

 

Op 9 en 10 november dit jaar sta ik met Mooi-Natuurlijk op de Verliefd&Verloofd beurs In Groningen. Ga jij binnenkort trouwen dan is dit echt iets voor jou! Verliefd&Verloofd is een super hippe bruidsbeurs in de oude suikerfabriek in Groningen. Op deze trouwbeurs kan jij lekker veel inspiratie op doen voor jullie grote dag. Er staan verschillende ondernemers die jou graag willen inspireren en informeren.

 

Kom jij mij opzoeken?
Ben jij nog op zoek bent naar iemand die jouw kapsel en make-up kan verzorgen op jouw trouwdag, dan is het zeker de moeite waard om mij even op te zoeken. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van natuurlijke bruidsmake-up en bruidskapsels. Mijn stijl omschrijft zich het beste als mooi en natuurlijk. Ga jij voor een romantische of een bohemian look? Ik maak deze look graag compleet door jouw kapsel en je make-up er op aan te passen. Het belangrijkste vind ik dat het hele plaatje klopt en dat jij je helemaal jezelf voelt.

 

Gratis proefsessie!
Vind jij het spannend om je haar en make-up door iemand anders te laten doen? Dat snap ik best. Op jouw trouwdag wil jij je er op je allermooist uit zien. Compleet met een mooie natuurlijke make-up en bruidskapsel. Vaak krijg ik van aanstaande bruiden te horen dat ze bang zijn dat de make-up en het bruidskapsel veel te veel is. Graag stel ik je gerust. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Schrijf je dan in voor een gratis proefsessie haar of make-up op de beurs.

 

Hoe werkt het?
Tijdens de beurs zal er bij mijn stand een inschrijflijst liggen waar jij je kunt inschrijven voor een gratis proefsessie haar of make-up. Maar wees er vroeg bij want vol=vol!

 

Ben je benieuwd geworden?

 

Check dan even de website van Verliefd&Verloofd voor meer informatie www.verliefdenverloofd.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0