OVER MIJ


Ik ben Marjan Verkouter en ik houd ervan om mensen mooi te maken. Dat begon al op jonge leeftijd. Ik groeide op met twee grote zussen en we hadden een kapsalon en een parfumzaak aan huis. Make up, kleding en haren doen zat er al vroeg in. Het is mij met de paplepel ingegoten.

Na een carrière als maatschappelijk werkster wilde ik wat anders. Ik begon mij af te vragen waar ik nou echt gelukkig van word. Die vraag is niet zo moeilijk. Van mensen mooi maken word ik oprecht gelukkig. Dat is er altijd al geweest en ik ben het nooit kwijt geraakt.

 

Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen ontdekte ik dat ik het geweldig vind om mensen te zien stralen. Ik word blij als ik mensen het gevoel kan geven dat ze mooi zijn. Want zeg nou zelf, daar ga je toch van stralen als je je op je mooist voelt?

Ik geloof dat ieder mens over een unieke schoonheid bezit. En het is mijn passie om jouw unieke schoonheid te vinden en deze uit te vergroten. Ik werk heel persoonlijk en ik ga samen met jou uitzoeken wat jouw stijl is. Ik hou van natuurlijk, niet teveel en niet te weinig. Maar precies goed, precies jij!

Mijn doel is om jou om op een natuurlijke manier mooi te laten voelen. Zodat jij je mooi voelt, maar toch helemaal jezelf.  Vandaar de naam;

Mooi  Natuurlijk!