NIEUW MAKE-UP MERK// Inglot

Ik was al een poosje op zoek naar een professioneel make-up merk dat met dierproefvrije make-up werkt. En dat was best nog een lastige opgave. Er blijken maar weinig cosmetica merken te zijn die dierproefvrij zijn. Daarnaast moet de kwaliteit van de producten ook goed zijn. Want als je gaat trouwen, dan moet je make-up natuurlijk wel de hele dag blijven zitten.

 

Afgelopen week ben ik bij het hoofdkantoor in Veenendaal langs geweest. Daar heb ik een fijne uitleg over alle producten gekregen en ik heb ook lekker veel uitgeprobeerd. Wat een heerlijk merk zeg! Ik ben helemaal enthousiast!

 

De make-up van Inglot is niet op dieren getest, parabenen vrij (chemische stoffen die conserverende eigenschappen hebben) en van hoogstaande kwaliteit. Naast de make-up lijn heeft Inglot ook een hele fijne huidverzorgingslijn.  

 

Inglot werkt tevens met een freedom system. Dit betekent dat je zelf je eigen mak-up palette kan samenstellen met de door jou gekozen kleuren. En er zijn véél kleuren!! Genoeg keuze dus.
Het is dus ook ideaal voor mijn make-up workshops. Ik kan alle make-up voor je bestellen en je kunt zelf je kleuren en paletten kiezen.

 

 

I’m excited about it!!