MAKE-UP WORKSHOP//

afgelopen week heb ik een hele leuke make-up workshop mogen geven aan een groep leuke meiden. Gezellig allemaal bij mij thuis aan de (iets te kleine) keukentafel met een hoop thee, chocolade en vooral veel make-up. Wat is dat toch heerlijk even een avondje ouderwets tutten met the girls.

 

Het was een workshop waarbij iedereen z'n eigen make-up tasje mee mocht nemen. Toch altijd weer leuk om te zien wat iedereen in dat geheime tasje heeft zitten. alles kwam op tafel zodat we samen konden kijken wat je nou precies kan met al die make-up en hoe je dit het beste kunt gebruiken. Ook kijk ik naar hoe je dit tasje nou het beste kunt aanvullen met producten die passen bij jouw huidtype en wensen.

 

Ik heb de dames stap voor stap uitgelegd hoe ze een basis make-up kunnen aanbrengen. Door middel van uitleg, voordoen en vooral ook lekker zelf uitproberen weten ze nu allemaal hoe ze een goede basis make-up kunnen aanbrengen. Een leerzame avond dus, maar vooral ook super gezellig!

 

Lijkt jou dit ook leuk met je vriendinnen te doen? Stuur mij een berichtje! 

De kosten van deze workshop zijn 35 euro p.p. en je krijgt er een lippenstift bij die precies bij jou past!

 

Neem ook gerust een kijkje op de website voor andere mogelijkheden. Ik geef namelijk nog meer leuke workshops!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Priscilla Leemburg (vrijdag, 06 juli 2018 14:08)

  Hoi Marjan,
  lang niet gezien en gesproken. ik heb jou weblog op mijn weblog geplaatst als je klinkt op het make up plaatje kom je op deze weblog. groetjes priscilla leemburg

 • #2

  Priscilla Leemburg (vrijdag, 06 juli 2018 14:08)

  https://pvanpriscilla.weebly.com/