NEW SEASON

NEW SEASON

N E W   S E A S O N // mijn aller allereerste blog!

 

Ik heb goed nieuws dat ik o zo graag met jullie wil delen. Ik ga voor mezelf beginnen!!

Het begon allemaal een tijdje geleden, toen ik besloot om het roer eens flink om te gooien. Vanuit de jeugdhulpverlening terug mijn oude vakgebied in; het kappersvak en visagie. Wat een goede keuze was dat! Ik vind het heerlijk om mensen te laten stralen.
Lekker tutten, haartjes doen, make up en mooie kleding heb ik altijd al heel leuk gevonden. Ik groeide op in een gezin met grote zussen (en ook nog een broer) en we hadden een kapsalon en een parfumeriezaak aan huis. Na jaren keer ik weer terug naar mijn oude vak, en wat vind ik dat leuk!!

 

Met Mooi-Natuurlijk richt ik mij voornamelijk op bruidsstyling, haarstyling & visagie. Daarnaast ga ik ook hele leuke workshops geven. Neem alvast even een kijkje op mijn website www.mooi-natuurlijk.nl voor meer informatie.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Like dan mijn pagina en volg mij op Facebook en Instagram onder mooi-natuurlijk. Thank you so much!

 

Kusjes!